NOOZO levert voortdurend inspanningen voor een integraal toegankelijke website. Deze verklaring is van toepassing op www.noozo.be

Hoe werken wij aan een toegankelijke website?

  • Een toegankelijke website is deel van ons algemeen toegankelijkheidsbeleid.
  • Toegankelijkheid is een deel van onze communicatiestrategie: van elk advies maken we ook een versie in VGT en een eenvoudig-te-lezen tekst. Bij video's voorzien we ondertiteling en audiodescriptie. 
  • Medewerkers van NOOZO volgden opleidingen webtoegankelijkheid en klare taal.

Toegankelijkheidsniveau van onze website

De Richtlijnen voor de Toegankelijkheid van Webcontent (WCAG 2.1) leggen een aantal criteria vast voor de toegang tot websites voor personen met een handicap. In de richtlijn worden 3 niveaus onderscheiden: A, AA en AAA. Aan elk niveau zijn een aantal voorwaarden rond toegankelijkheid gekoppeld.

Wij voldoen aan de richtlijnen van WCAG 2.1 niveau A en AA. Dit wordt getest door Anysurfer en Dienst Diversiteitsbeleid van de Vlaamse Overheid.

Problemen en feedback

Ervaar je problemen met de toegankelijkheid van deze website? Laat het ons weten en wij gaan ermee aan de slag. Je kan ons op verschillende manieren contacteren: 

We proberen je binnen de 5 werkdagen te beantwoorden. Ontvang je geen antwoord van ons? Je kan de Dienst Diversiteitsbeleid van de Vlaamse Overheid contacteren  via diversiteitsbeleid@vlaanderen.be

 

Deze toegankelijkheidsverklaring werd opgesteld op 15 december 2022. De laatste update dateert ook van 15 december 2022.